HomeOver voeding Bulk noten over? Maak deze walnotenpasta, die ik graag voor mijn tante Zus had bereid

Bulk noten over? Maak deze walnotenpasta, die ik graag voor mijn tante Zus had bereid

Posted in : Over voeding, Recepten on by : Redactie

Elke herfst gebeurde het. Mijn tante Zus, die eigenlijk veel meer mijn oma was dan mijn echte grootmoeder, belde om te zeggen dat de walnoten er weer waren en of we kwamen rapen.

We moesten er een eind voor reizen, want tante Zus woonde in Roermond en wij destijds in Haarlem. Maar we deden het graag, want tante Zus was van goud, met een gigantisch hart en een briljant gevoel voor humor. Bovendien wisten mijn zus en ik ook zeker dat het met lekker eten dat weekend wel goed zat.

Verder lezen op Volkskrant.nl

Dit bericht verscheen eerder op: https://www.volkskrant.nl/eten-en-drinken/bulk-noten-over-maak-deze-walnotenpasta-die-ik-graag-voor-mijn-tante-zus-had-bereid~b5f13c50/?referrer=https%3A%2F%2Fnews.google.com%2F

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *