HomeOver voeding Het grote pistache-onderzoek: hoe groeit die noot?

Het grote pistache-onderzoek: hoe groeit die noot?

Posted in : Over voeding on by : Redactie

Samuel Levie verwondert zich over een ingrediënt dat in het seizoen is of dat hij is tegengekomen tijdens zijn culinaire speurtochten. Deze week stuit hij op pistachenootjes.

Van de week at ik bij een van mijn favoriete Mexicaanse restaurants, Coba in Noord, een groene mole. Mole ken je misschien als de donkere saus gemaakt van cacao, fruit, noten en specerijen die vaak wordt geserveerd bij vlees. Er zijn ­ontzettend veel verschillende moles, vertelde de enthousiaste jongen in de bediening, en deze groene variant was onder andere gemaakt van pistache­noten en koriander.

Verder lezen op parool.nl

Dit bericht verscheen eerder op parool.nl: https://www.parool.nl/ps/het-grote-pistache-onderzoek-hoe-groeit-die-noot~b3511257/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *